Welkom

Gratis intake
of
informatie

06-36044249
info@haptonomie-tilburg.nl

Welkom in mijn praktijk

Gratis intake of informatie

06-36044249
info@haptonomie-tilburg.nl

Access Consciousness®

Persoonlijke begeleiding in Tilburg

Clemence van Asten

Access Consciousness®

De behandelvormen en tools van Access Consciousness® zijn er allemaal op gericht om krachtige veranderingen tot stand te brengen in je leven. Op een manier die niet te evenaren is met alle andere methoden die ik ken.

Door mijn haptonomische werkwijze met deze behandelvormen te combineren verbetert je situatie sneller en blijvend. Veel cliënten raken verlost van bij voorbeeld trauma, angst, burn-out, depressiviteit en allerhande aan stress gerelateerde klachten zonder dat dit met grote inspanning gepaard gaat!

Wij hebben door onze ervaringen vaak muren opgeworpen naar onszelf en naar de wereld om ons heen. Dit creëert meteen een spanningsveld wat merkbaar wordt in ons hele functioneren. We geven onze ruimte weg, houden onszelf klein en verkrampen, waardoor juist meer stress ontstaat.

De Access Bars® en de Access Lichaamsprocessen® brengen je terug naar ruimte in je hoofd, in je lijf en in je leven. En dat geeft meer ontspanning in alles.
Daarnaast krijg je in de sessies ook eenvoudige tools aangereikt die je leven echt aangenamer zullen maken.

Access Bars®

Access Consciousness® kent verschillende manuele technieken. De Access Bars® neemt daarbij een belangrijk plaats in naast de vele Access Lichaamsprocessen die ingezet kunnen worden.

Bij een Access Bars® sessie lig je gekleed op een behandelbank. De behandeling vindt plaats aan het hoofd.

De Bars® zijn 32 punten op je hoofd die daar energiebanen vormen. In deze banen zit de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, overtuigingen en emoties die je ooit verzameld hebt opgeslagen. Wanneer de punten zachtjes worden aangeraakt en geactiveerd gaan ze zonder dat het je inspanning kost alle lading loslaten die je beperkt, niet werkt voor je, wat je in oude patronen houdt en je steeds in je hoofd doet zitten. Het als een harde schijf van een computer die wordt gewist.

De ovale cellen in ons lichaam (ontstaan door stress en wat risico geeft op ziekte) kunnen terug gaan naar hun bolronde vorm, waardoor hun functie verbetert. Door de vertraging in je hersengolven geeft dit diepe ontspanning in je lichaam en ruimte in je hoofd. Dankzij die rust en ruimte kun je eindelijk weer toekomen aan wat je werkelijk wilt creëren in je leven.

Er zijn verschillende wetenschappelijke artikelen en onderzoeken die de Access Bars® hebben onderzocht. De resultaten zijn verbluffend. Een Bars® sessie vertraagt de hersengolven. Het blijkt dat 80% van de mensen daarna minder gestrest of depressief is.

Wat brengt Access Bars®:

 • Het haalt stress weg
 • Kalmeert je gedachten zodat je rust hebt in je hoofd
 • Bewezen effect bij ADHD/ADD
 • Beter slapen en uitgerust wakker worden
 • Verlost je van angsten en paniek, depressiviteit, schuldgevoelens, onzekerheid, minderwaardigheidsgevoelens, boosheid en andere zelfdestructieve emoties en gedachten, vermoeidheid, burn-out, allerlei terugkerende problemen, etc.
 • Meer gemak in ieder gebied van je leven
 • Je voelt je gelukkiger en hebt meer zin in het leven
 • Geeft betere relaties met jezelf en met anderen
 • Ruimt emotionele, mentale en fysieke blokkades op
 • Activeert het zelfgenezend vermogen van je lichaam
 • Brengt je naar eigen verantwoordelijkheid en regie en kiezen voor wat je echt wilt creëren
 • Verlost je van overprikkeldheid als je hooggevoelig bent en alles overweldigend is voor je
 • Verbetert nog zo veel meer….

Kies je voor een aangenamer, ontspannen en plezieriger leven en voor een betere gezondheid? Klik dan hier voor contact.

Access Lichaamsprocessen®

Access Consciousness® kent verschillende manuele technieken. De Access Lichaamsprocessen® zijn naast de Access Bars® hier een onderdeel van.

Als je een Access Lichaamsproces® ontvangt lig je gekleed op een behandelbank. De lichaamsprocessen worden met een zachte aanraking gegeven op één of meerdere plekken van je lichaam. Het desbetreffende lichaamsproces vraagt je lichaam om terug te gaan naar zijn oorspronkelijke functionaliteit.

Ik kan je in totaal meer dan 60 verschillende lichaamsprocessen geven voor allerlei (lichamelijke) klachten die je ervaart. Afhankelijk van je vraag of probleem kunnen er één tot drie lichaamsprocessen per sessie gegeven worden.

Wat brengen de verschillende Access Lichaamsprocessen®:

 • verbeteren van je immuunsysteem
 • terugdraaien van fysiek en/of psychisch trauma
 • verbetering van het contact met je lichaam
 • verbetering van je cellen, je huid, je spijsvertering, je gezichtsvermogen, je nachtrust, pijnen in je lichaam, (chronische) hyperventilatie en andere ademhalingsproblemen, verbetering bij disbalans en ongemak in/met je lichaam
 • verbetering bij allerlei ziektes en aandoeningen en nog veel meer dan dat….

Kies je voor meer ontspanning en gezondheid en voor meer gemak en plezier in het contact met je lichaam? Klik dan hier voor contact.