Welkom

Gratis intake
of
informatie

06-36044249
info@haptonomie-tilburg.nl

Welkom in mijn praktijk

Gratis intake of informatie

06-36044249
info@haptonomie-tilburg.nl

Haptonomische begeleiding

Persoonlijke begeleiding in Tilburg

Clemence van Asten

Haptonomische begeleiding

Waar in de wereld om ons heen ons hoofd en het denken vaak erg belangrijk worden gevonden, biedt haptonomische begeleiding de weg naar onszelf via en met ons lichaam. Het geeft daardoor mogelijkheden waar praten of denken je niet verder brengen.

Onze lichamen zijn onlosmakelijk met ons verbonden. Door allerlei uitdagingen raken we echter van onszelf verwijderd en raken we de connectie met ons wijze lichaam kwijt. Het lijkt vaak eerder een gevecht te worden: we krijgen lichamelijke klachten en we lopen gevoelsmatig vast. We zien dan vaak weinig mogelijkheden meer tot verandering.

Binnen de haptonomische begeleiding werk ik met aanraking om zo weer het contact met je lichaam in te stappen en dus met jou. Dit draagt bijzonder bij aan bewustwording en het creëren van verandering op gebieden waar je nu blokkeert.  Je energiehuishouding herstelt en je gaat weer naar ontspanning en genieten.

Woorden zijn hier niet toereikend om deze begeleiding te omschrijven. Haptonomie is namelijk een ervaringsgerichte werkwijze en verloopt voor iedereen op unieke wijze.

Aan het haptonomisch begeleiden heb ik veel toegevoegd van Access Consciousness® (meer weten? Klik dan hier), wat maakt dat je proces sneller, krachtiger én gemakkelijker verandering laat zien.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die jij en jouw lichaam elkaar bieden? Klik dan hier voor contact.