Welkom

Gratis intake
of
informatie

06-36044249
info@haptonomie-tilburg.nl

Welkom in mijn praktijk

Gratis intake of informatie

06-36044249
info@haptonomie-tilburg.nl

Mir Methode®

Persoonlijke begeleiding in Tilburg

Clemence van Asten

MIR-Methode®

‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. De MIR-Methode® is een zelfhelingsmethode, bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten, die daar graag zelf wat aan willen doen. De methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam en geest weer wordt geactiveerd. Het kost je niet meer dan 2x 2 minuten per dag en is eenvoudig uit te voeren. Je werkt met 9 stappen oftewel 9 zinnen, die zo zijn samengesteld dat ze jouw zelfhelend vermogen activeren op allerlei gebieden. Het enige wat je nodig hebt is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. Mensen die daarna nog gezondheidsklachten hebben, kunnen de MIR-Methode® blijven doen totdat de klachten afnemen.

De MIR-Methode® is ontwikkeld door Mireille Mettes en wordt door haar vrij verspreid.
Wil je er meer over weten? Kijk dan op de website: www.mirmethode.nl

Mireille Mettes: “Het is niet nodig dat je hier in ‘gelooft’. De natuurwetten waar ik gebruik van maak, werken bij ieder mens en dier. In hoeverre je ervaart dat het werkt, verschilt per persoon. Na 4 maanden kun je evalueren wat de MIR voor je gedaan heeft”.

Soms geven de algemene 9 stappen lichamelijke of emotionele reacties waar mensen bij begeleid willen worden. Dit geldt ook voor mensen die een (chronische) aandoening hebben en begeleid willen worden, zodat het hele proces versneld wordt. Neem in die gevallen contact met mij op. Ik ben MIR-begeleidster en opgeleid door Mireille Mettes om in dergelijke situaties een MIR-op-Maat voor je te maken of je op een andere manier te ondersteunen.

Kies je voor ondersteuning bij de MIR-Methode® of heb je er vragen over? Klik dan hier voor contact.