Welkom

Gratis intake
of
informatie

06-36044249
info@haptonomie-tilburg.nl

Welkom in mijn praktijk

Gratis intake of informatie

06-36044249
info@haptonomie-tilburg.nl

Ervaringen

Ervaringen

Het is gewoon heel fijn om bij Clemence in de buurt te zijn! De sessies zijn voor mij beter dan welke vakantie ook.....

Ik geniet van de ruimte en vrijheid die er ontstaat en wat dat weer bijdraagt aan mij en mijn omgeving. Het is altijd maatwerk doordat Clemence de energie volgt en dan bijpassende tools gebruikt en meegeeft om mee te spelen. En daarmee ga ik steeds weer op avontuur 🙂
Dankjewel Clemence, met jouw coaching kan ik met steeds meer gemak en plezier mij zijn.

Carlijn

Ik merkte dat ik niet lekker in mijn vel zat. Alles ging gewoon door, maar niet helemaal op de manier die ik wilde.....

Ik kon mijn vinger er niet precies op leggen. Hard werken en geen stap vooruit komen. Blijkbaar deed ik ergens iets niet goed. Je kunt alles afschuiven op een ander, maar de enige waar je echt invloed op hebt, dat ben je zelf. Dus daar moest ik actie in ondernemen. Ik had wel eens iets gehoord over haptonomie en kwam bij Clemence terecht. De sessies brachten al meer rust in mijn hoofd en lijf. Na enige tijd onderging haar werkwijze een verandering en maakte ik kennis met de Access Bars. Ik merk dat ik daar goed op reageer. Door 2x daags de oefeningen uit te voeren, word ik rustig. Die rust geeft Clemence mij ook.  Het is als zorg voor mezelf.

Marijke

Ik ben 10 jaar en kom bij Clemence omdat ik PTSS en lichamelijke stressklachten heb zoals hoofdpijn en buikpijn....

Ik word rustig van een sessie, minder hoofdpijn of buikpijn. Ik vind het fijn. Ik slaap veel beter, waar ik normaal veel wakker ben en weinig slaap. Het fijne is ook dat ik niks hoef te doen en dat het gewoon werkt.

Nora

Van wanhoop naar vertrouwen.....

Van donker naar licht.
Clemence heeft me de weg naar de vrijheid geboden.
Zij hielp mij toen ik het zelf niet meer wist en reikte mij de mogelijkheid om mijn eigen heler te zijn.

Dankbaar ben ik voor alles wat ik van haar geleerd heb.

Judith

Naar binnen gekeerd, op zoek naar mezelf en míjn plek in de wereld, begon ik met de sessies bij Clemence.....

Het bleek de start van een zeer bijzondere reis waarin ik steeds meer mocht ontdekken over energieën, krachten, spiritualiteit en het immense universum. Ik leerde me te verbinden met alles, te luisteren naar mijn lichaam en een gids te zijn voor mezelf.

Samen met Clemence ging ik door ontwikkelingen, blessures en groei. Ze begeleidde me in mijn zoektocht naar zielenverbintenissen en in het volgen van mijn hart.

Ik voel me verrijkt en dankbaar.

Miranda

Alles wat ik over mezelf dacht te weten, klopte pertinent niet.....

Dat was een oneindig vreugdevol, maar ook pijnlijk inzicht. Clemence weet als geen ander de juiste vragen te stellen, soms van een ogenschijnlijk dwaas niveau, die steeds naar verandering, vernieuwing en mogelijkheden leiden.

Clemence is een grote bijdrage voor mij geweest.

Mijn ervaring: het is altijd veilig en verrassend dichtbij.

Hilbert

 

Wat ik ontdekte was hoe ik mezelf de ruimte kan geven om mezelf te zijn.....

Ik heb lang het idee gehad dat ik het allemaal alleen moest doen. Door de sessies heb ik ervaren hoe het me goed doet als ik steun vraag en toelaat. Ik heb mezelf de ruimte gegeven te experimenteren en te onderzoeken wat er bij mij past en geleerd mijn grenzen aan te geven. Ervoor te kiezen met dingen te stoppen die niet goed meer voelen.

Door de aanrakingen ontdekte ik dat ik me erg afhankelijk van anderen had gemaakt. Mezelf verlies in het contact met anderen, wat erg pijnlijk was. Nu kan ik het meer bij mezelf houden.  De aanraking voelde beschermend en veilig. Dat iemand het goed met me voorheeft. Dat ik zelf goed ben. Het heeft mijn eigenwaarde enorm opgekrikt.

Annie